Zoeken
  • daniqueverbruggen

Heb ik je aandacht? Lees dan verder!

Oké, ik heb je mee! Waarom ik deze titel koos?

Ik merk dat ik meer en meer geboeid raak door de manier waarop mensen denken en hoe emoties kopers kunnen beïnvloeden. Ik had het idee om mezelf hierin wat meer te verdiepen en zocht enkele interessante opleidingen over de psychologie van de mens. Ik kwam terecht op de website van Syntra West en begon enkele zoekwoorden te typen in het zoekveld. Hierbij kwam ik uit op de volgende titel::

"De psychologie van het beïnvloeden en overtuigen" Ik vond dit interessant klinken, maar bij het lezen van de omschrijving was ik verward, want die start met de volgende zin:

-> "Eenvoudige technieken om uw websitebezoekers aan te zetten tot actie!"

Dus daar gaat de opleiding over! Ik zat dus helemaal verkeerd want ik ben helemaal niet op zoek naar een opleiding over communicatie en leads genereren.


Een sterke titel nodigt niet alleen de lezer uit om verder te lezen maar omvat best ook waarover de rest van het artikel gaat, ik ben dan ook van mening dat ze beter de tweede titel bovenaan kunnen gebruiken. Deze is krachtiger en laagdrempeliger.12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven