Zoeken
  • daniqueverbruggen

Er is Airco!

Bijgewerkt: 8 okt 2019

Meestal vind ik een pop-up kader verschrikkelijk irritant, maar deze zat er boenk op! Op een héél erg warme zaterdag in juli waren we een leuke activiteit aan het zoeken die we met de kids konden doen. Die middag was het niet uit te houden van de hitte. Een voet buitenzetten was al te veel gevraagd, dus hadden we het idee om een leuke activiteit te zoeken die we binnen konden doen. Als er maar airco was! Voor kids onder de drie jaar zijn er eigenlijk maar weinig mogelijkheden. Ik kwam uit op de wereld van Kina in Gent, maar dat was nét waar we best niet naar toe gingen, gezien het oude gebouw en airco waarschijnlijk niet aanwezig was.


Na een tijdje zoeken kwam ik uit op het Nijntje museum in Utrecht.

Na het lezen van hun Pop-up bericht was het beslist! Richting Utrecht dan maar.


Ik vond dit schitterend ingespeeld op de weersomstandigheden van het moment.

Dit was, denk ik, de enige keer dat ik een blij gevoel kreeg van een Pop-up scherm en het bericht omarmde in plaats van het in zeven haasten weg te klikken!


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven