Zoeken
  • daniqueverbruggen

Betaalterminals in Brugge

Bijgewerkt: 10 sep 2019

Na drie keer kijken heb ik het soms nog niet door, waar moet ik mijn parkeerticket ingeven?

Ik hou van visuele orde, het kan liggen aan mijn tikkeltje ongeduldig karakter, maar ik denk dat iedereen er baat bij heeft om in één oogopslag te zien hoe een product werkt.

De ontwerpers van deze betaalterminals hebben het niet goed begrepen, want ik merk alles behalve orde in de layout.


Daarom nam ik mezelf een tijdje geleden voor om een klein beetje orde in de chaos te creëren.

Hieronder zie je het resultaat. Laten we de elementen centreren, voorzien van duidelijk signalisatie en van alle terminals touchscreens maken, dat maakt het voor iedereen aangenamer :-). #userexperience #userexperiencedesign #prototype18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven